DOZIRNE CRPKE I SUSTAVI

Kategorija: Crpke

Membranske dozirne crpke iz LEWA programa su izrađene po najvišim standardima kvalitete, dugovječne su i jednostavne za održavanje. Sigurne su za rad i okoliš zahvaljujući patentiranim membranama i sustavom za nadzor membrana.

Membrane se jednostavno zamjenjuju i iznimno su dugog vijeka (18 mjeseci tvorničkog jamstva). Patentirana čeveroslojna izvedba omogućuje maksimalnu sigurnost rada crpke nekoliko tjedana nakon pojave prvih znakova propuštanja i time osigurava dovoljno vremena da se pribavi zamjenska membrana.
Crpke brtve hermetički uz najmanji mogući broj brtvenih površina.

Glave crpki mogu biti izrađene od nehrđajućeg čelika, polivinilklorida ili poliviniliden fluorida, ovisno o uvjetima primjene. Doziranje se može podešavati ručno, pomoću električnog aktuatora ili pretvarača frekvencija.
Posebna mikro serija crpki prilagođena je doziranju malih volumena i najčešće je sastavni dio sustava doziranja kao što su odorizacijske stanice. Za aplikacije u kojima je zahtjevano ispunjavanje strogih aseptičnih i sterilnih uvjeta postoji opcija higijenskih dozirnih crpki sa nizom certifikata koji dokazuju nivo kvalitete ovog programa crpki.

Slike proizvoda