O nama

Tvrtka PTMG d.o.o. osnovana je 1991. godine. Mala obiteljska firma do danas je izrasla u vodeće hrvatsko poduzeće za primjenu PEHD spojnih elemenata u distribuciji plina i vode, industriji za transport agresivnih medija, medicini, brodogradnji kao i u mnogim drugim područjima primjene.

Ekskluzivni smo zastupnici tvrtke Georg Fischer +GF+, Švicarska i tvrtke Lewa, Austrija za Republiku Hrvatsku.

Tvrtka Georg Fischer +GF+ vodeća je svjetska kompanija u proizvodnji spojnih elemenata i cijevi za plin i vodu, medicinsku industriju, kemijsku industriju, prehrambenu industriju, brodogradnju…

Tvrtka Lewa vodeći je proizvođač pumpi za primjenu u svim vrstama industrije, sustava za doziranje i odorizacijskih stanica.

Stvarajući našu poziciju na tržištu odlučili smo ne postojati samo kao trgovačka tvrtka, već smo našim kupcima odlučili ponuditi svu moguću tehničku i servisnu pomoć kod ugradnje naših proizvoda. Tako danas našim kupcima nudimo kompletan servis strojeva i opreme kao i stručnu pomoć kod ugradnje. Također obavljamo obuke montera za zavarivanje gdje montere upoznajemo sa načinom rada i pripreme PEHD elemenata i cijevi.

Investirajući u razvoj i ponudu naših proizvoda razvili smo GPRS sustav prijenosa podataka na plinovodnim sustavima. GPRS sustav sigurnosni je prijenos podataka sa plinskih objekata u nadzorni sustav pomoću GPRS komunikacije u zatvorenoj VPN mreži. Naš sustav preuzeo je i sam SIEMENS kao svoj i referenca se može pronaći na njihovoj internacionalnoj web stranici. Takav sustav prijenosa podataka jedinstven je i kao takav patentiran.

Kao produkt želje za pružanjem što kvalitetnijih usluga i tehničkih rješenja, osnovan je odjel projektiranja koji za svoj osnovni cilj ima objedinjenje iskustva i znanja djelatnika PTMG-a stečena na brojnim projektima iz područja distribucije prirodnog plina i vode, industrije za transport agresivnih medija, medicine, brodogradnje, bazenske tehnike, sa znanjem i iskustvom zaposlenih projektanata sa područja projektiranja sustava grijanja, hlađenja, ventilacije, djelomične i potpune klimatizacije, te energetskih i procesnih postrojenja u prehrambenoj, farmaceutskoj i drugoj industriji.

Svi poslovni uspjesi ostvareni su timskim radom svih zaposlenih, uglavnom mladih stručnjaka koji imaju sva potrebna stručna znanja za suvremeno poslovanje.

Dinamičan razvoj i dugogodišnja poslovna suradnja sa vodećim svjetskim proizvođačima, vrhunska kvaliteta proizvoda, stručna podrška naših djelatnika, rezultirali su vodećom pozicijom na hrvatskom tržištu, na zadovoljstvo mnogobrojnih naših poslovnih partnera.