CRPKE ZA VISKOZNE MEDIJE

Kategorija: Crpke

Revolucionarni dizajn proizvođača ove serije crpki uklonio je najveći problem u održavanju s kojim su se do sada susretali korisnici – komplicirani zahvat izmjene mehaničke brtve. Vrijeme potrebno za izmjenu mehaničke brtve na ovim crpkama zanemarivo je u odnosu na dosadašnje, jer je pristup mehaničkoj brtvi omogućen s prednje strane crpke.

Širok spektar oblika rotirajućih elemenata omogućuje prilagođavanje reološkim svojstvima svakog medija za optimalni učinak prijenosa. Mogućnosti primjene su gotovo neograničene; od jogurta, meda ili marcipana do kloridne kiseline ili biodizela. Medij se prenosi brzinom od 50 do 500 o/min, postiže se tlak do 30 bar, a najveća dobava je 100 000 l/h. Raspoloživi EHEDG i 3A certifikati.

Crpka za pražnjenje cisterni (slika lijevo u sredini) je sa svojih 55 kg najlakša crpka na tržištu u svojoj kategoriji dobave. Lako se čisti (ručno ili CIP/SIP), ima lagane rotirajuće elemente i aluminijski prijenos za električne ili hidrauličke motore.

Crpka za farmaceutsku industriju (slika lijevo dolje) ima rotirajuće elemente s pet krakova i gotovo 100% ocjeditost u vertikalnoj izvedbi.
Standardna hrapavost površine je 0,8 µm, a na zahtjev kupca može biti 0,4 µm. Izbor šest različitih brtvi osovine i veliki izbor priključaka.

Slike proizvoda